Vul je geboortedatum in en bevestig dat je een volwassen gebruiker bent van nicotine- of tabaksproducten.

BEVESTIG

Sorry!
Deze website is alleen bedoeld voor gebruikers van nicotine- of tabaksproducten die ouder zijn dan 18 jaar.

We Care

Deze website geeft informatie over rookvrije producten van Philip Morris International die uitsluitend bedoeld zijn voor volwassenen in Nederland die anders door zouden gaan met roken of nicotineproducten zouden gebruiken. Rookvrije producten zijn geen alternatief voor stoppen met roken en zijn niet bedoeld als hulpmiddelen daarvoor. Rookvrije producten zijn niet risicovrij en bevatten nicotine, die verslavend is. Ga naar de pagina Belangrijke informatie voor meer informatie over risico's

Leverings- en retourinformatie

Volgende dag geleverd - Wij leveren van dinsdag tot en met zaterdag. Voor 15:30 besteld, morgen geleverd. Na 15:30 besteld, binnen 2 dagen geleverd. De levering vindt plaats tussen 08:00 en 22:00.

Overzicht bezorgdagen:

BESTELMOMENT VOOR 15:30 NA 15:30
maandag dinsdag geleverd woensdag geleverd
dinsdag woensdag geleverd donderdag geleverd
woensdag donderdag geleverd vrijdag geleverd
donderdag vrijdag geleverd zaterdag geleverd
vrijdag zaterdag geleverd dinsdag geleverd
zaterdag dinsdag geleverd dinsdag geleverd
zondag dinsdag geleverd dinsdag geleverd

Het leveringsmoment is indicatief. Wij zullen ons echter inspannen om volgens bovenstaande richtlijnen te leveren.

Het volgen van jouw bestelling

Je zal op het moment dat jouw bestelling en betaling in goede orde is ontvangen per e-mail een bevestiging van je bestelling ontvangen. Dit is tevens het moment dat jouw bestelling wordt klaargezet voor levering.

Op het moment dat onze logistieke partner de levering heeft klaargezet zal je een e-mail ontvangen met hierin een koppeling waarmee je jouw bestelling online kunt volgen.

Op de dag van levering zal je een SMS ontvangen met daarin het verwachte levertijdstip.

De levering van jouw bestelling

Leveringen vinden enkel plaats binnen Nederland.
Jouw bestelling wordt tussen 08:00 en 22:00 geleverd. Bij een onsuccesvolle levering zullen wij de volgende dag opnieuw proberen te leveren, met uitzondering van zondagen.

Belangrijk: Onze producten zijn enkel bestemd voor volwassenen. Om deze reden kunnen wij enkel de bestelling bezorgen op het door jou aangegeven bezorgadres. De ontvanger zal gevraagd worden zijn/haar ID te tonen om vast te stellen dat hij/zij meerderjarig is. Wanneer de ontvanger niet de besteller is, zal er naast de ID van de ontvanger ook gevraagd worden om een (kopie) ID van diegene die de bestelling heeft geplaatst.

RETOURNEREN VAN JOUW BESTELLING

Je hebt het recht om binnen 14 dagen na bezorging van de bestelling zonder opgave van redenen de overeenkomst te ontbinden. Deze herroepingsperiode zal verstrijken na 14 dagen vanaf de dag waarop het product werd bezorgd op het door jou opgegeven adres. Om te voldoen aan de herroepingsstermijn is het voldoende om voordat de termijn verstreken is mede te delen dat je van het herroepingsrecht gebruik wilt maken, door contact op te nemen met onze klantenservice. De klantenservice zal verifiëren of je gerechtigd bent het product te retourneren (d.w.z. vaststellen of de herroepingstermijn nog niet verstreken is). Als je het product mag retourneren, zal de klantenservice je per email of per post een gratis retourlabel toezenden. Je kan het ongebruikte, onbeschadigde product in de originele verpakking en met het bewijs van aankoop gratis retourneren aan het adres op het retourlabel. Na ontvangst van het product voert de bezorger een controle van het product uit. Als de bezorger bepaalt dat aan alle voorwaarden voor de retournering is voldaan, zal de betaling worden teruggestort via dezelfde betalingswijze als die door jou is gebruikt. Je zal tevens een creditnota ontvangen.

Graag verwijzen wij je naar onze Algemene Verkoopvoorwaarden voor een volledig overzicht van de voorwaarden gerelateerd aan de levering en retourzending van jouw bestelling.

Dit product is niet risicovrij en levert bij gebruik met tabaksticks de verslavende stof nicotine af. Alleen voor volwassenen.