My IQOS logo

Problemen met je IQOS 3 DUO oplossen

Probeer onze online troubleshooting tool waarmee je in een paar eenvoudige stappen een oplossing voor apparaatproblemen kunt vinden​

Klik om te starten

Heb je je toestel nog niet geregistreerd? Geen probleem, probeer gewoon een van de onderstaande opties voor probleemoplossing.

Woman holding her grey IQOS - IQOS charging slowly

Laadt je IQOS te langzaam op?

1. Zorg ervoor dat je de officiële IQOS-kabel en AC-stroomadapter gebruikt, want het opladen van je IQOS via de USB-poort van een computer of het gebruik van een kabel van een andere fabrikant kan minder effectief zijn.

2. Als je IQOS 3 DUO-oplader al volledig is opgeladen wanneer je hem op een voeding aansluit, kan het statuslampje knipperen. Dit is normaal. Als de batterij van je IQOS 3 DUO-zakoplader helemaal leeg is, moet je hem mogelijk maximaal 20 minuten op de AC-adapter aansluiten voordat er statuslampjes verschijnen.

Je IQOS opladen

Two people talking at a table bar, one smokes IQOS and the other uses his phone

Knipperen de statuslampjes?

1. De lampjes knipperen twee keer wit: je IQOS 3 DUO heeft mogelijk een temperatuurprobleem. Misschien moet je hem in je handen laten afkoelen of opwarmen. Als dat niet het geval is, probeer dan je IQOS 3 DUO-houder in je zak te steken Oplader voor automatische reiniging.

2. Lampjes knipperen rood: probeer uw apparaat opnieuw in te stellen. Als de knipperende lichten niet stoppen, neem dan contact met ons op zodat we kunnen helpen.

Laat ons helpen

Man with a gold IQOS Duo and a mobile in his hands

Je IQOS resetten

Als je IQOS 3 DUO is opgeladen maar niet werkt, moet je hem mogelijk opnieuw instellen. Druk op de opladerknop totdat de lampjes doven en laat vervolgens de knop los. Alle statuslampjes gaan uit, knipperen twee keer en verschijnen dan langzaam weer om aan te geven dat de reset is geslaagd.

Man cleaning his IQOS holder

Stroomt de lucht niet naar behoren door het apparaat?

Je IQOS 3 DUO-houder heeft misschien een schoonmaakbeurt nodig.

1. Wacht tot je apparaat is afgekoeld voordat je de cap omhoog schuift om deze te verwijderen. 2. Plaats de IQOS-reinigingstool en draai voorzichtig. Als je dit regelmatig doet, verminder je eventuele tabakresidu. 3. Omdat sommige delen van je apparaat, inclusief de verwarmingskamer, niet toegankelijk zijn met het reinigingsgereedschap, kun je in plaats daarvan je reinigingsstaafjes gebruiken. Gebruik ze voorzichtig om te voorkomen dat het mes breekt of beschadigt.

Leer hoe je de houder schoonmaakt

A mobile and a gold IQOS kit on a table

Een gebroken mes of andere schade?

Het verwarmingselement kan breken als je te veel kracht gebruikt bij het schoonmaken van de houder, dus zorg ervoor dat je het voorzichtig schoonmaakt en vermijd het draaien van een HEETS-stick als je hem inbrengt.

Laat het ons weten als je apparaat beschadigd is. Wij gaan na of je in aanmerking komt voor vervanging en zo ja. wij regelen het voor je.

Dat is niet alles. Er is meer nuttige informatie in onze IQOS 3 DUO Gebruikershandleiding.

Met onze IQOS 3 DUO-gebruikershandleiding ga je dieper in op hoe je apparaat werkt en hoe je het moet gebruiken.

IQOS 3 DUO-gebruikershandleiding

Hebben we iets niet behandeld?

Je kunt ons op verschillende manieren bereiken
Elke dag bereikbaar van 10:00 tot 19:00

 • Live chat icon

  Live ondersteuning

  Chat met onze IQOS-experts
  voor de snelste reactie


  Start met chatten
 • Like button icon
  Facebook-ondersteuning

  Stel je vraag en we nemen
  zo snel mogelijk contact met je op


  Vraag via Facebook
 • Speaker icon
  Twitter-ondersteuning

  DM ons je vragen en we nemen
  zo snel mogelijk contact met je op


  Vraag via twitter
 • Email icon
  Stuur ons een e-mail

  Schrijf ons.
  Onze inbox is nooit te vol


  E-mail ons
 • Phone icon
  Bel ons

  Onze telefonische ondersteuningslijn
  verbindt je rechtstreeks met een IQOS-expert


  0800 9900000
Dit product is niet risicovrij en levert bij gebruik met tabaksticks de verslavende stof nicotine af. Alleen voor volwassenen.
 • Nederlands

Vul je geboortedatum in en bevestig dat je een volwassen gebruiker bent van nicotine- of tabaksproducten.

BEVESTIG

Sorry!
Deze website is alleen bedoeld voor gebruikers van nicotine- of tabaksproducten die ouder zijn dan 18 jaar.

We Care

Deze website geeft informatie over onze rookvrije producten. We hebben je leeftijd nodig om te controleren of je een volwassene in Nederland bent die anders door zou gaan met roken of nicotineproducten zou gebruiken. Onze nicotine- en tabaksproducten zijn geen alternatief voor stoppen met roken en zijn niet bedoeld als hulpmiddelen daarvoor. Ze zijn niet risicovrij. Ze bevatten nicotine, die verslavend is. Alleen bedoeld voor gebruik door volwassenen. Ga naar de pagina Belangrijke informatie van deze website voor meer informatie over risico's.