Vul je geboortedatum in en bevestig dat je een volwassen gebruiker bent van nicotine- of tabaksproducten.

BEVESTIG

Sorry!
Deze website is alleen bedoeld voor gebruikers van nicotine- of tabaksproducten die ouder zijn dan 18 jaar.

We Care

Deze website geeft informatie over onze rookvrije producten. We hebben je leeftijd nodig om te controleren of je een volwassene in Nederland bent die anders door zou gaan met roken of nicotineproducten zou gebruiken. Onze nicotine- en tabaksproducten zijn geen alternatief voor stoppen met roken en zijn niet bedoeld als hulpmiddelen daarvoor. Ze zijn niet risicovrij. Ze bevatten nicotine, die verslavend is. Alleen bedoeld voor gebruik door volwassenen. Ga naar de pagina Belangrijke informatie van deze website voor meer informatie over risico's.

HEETS TABAKSTICKS - FAQs

In principe kun je net zolang van een HEETS tabakstick genieten als van een gewone sigaret.
HEETS tabaksticks zijn speciaal ontworpen voor het IQOS-apparaat. De lengte, diameter en het ontwerp ervan zijn optimaal voor de IQOS Houder.
De smaak van IQOS verschilt van die van sigaretten omdat de tabak verhit wordt, in plaats van verbrand.
Ja, HEETS tabaksticks bevatten nicotine, wat verslavend is. Nicotine is van nature aanwezig in de tabak die wordt gebruikt in HEETS. Deze komt vrij in de damp die gegenereerd wordt tijdens het gebruik van IQOS.
Je kunt dezelfde HEETS niet opnieuw gebruiken. Een gebruikte HEETS behoort netjes weggegooid te worden.
HEETS die deels zijn gebruikt, kunnen niet hergebruikt worden.
Volg deze aanbevelingen om de HEETS zo vers mogelijk te houden:

• Bewaar HEETS niet in direct zonlicht.
• Stel HEETS niet bloot aan overmatige hitte of droogte.
• Stel HEETS niet bloot aan sterke geuren.
• Stel HEETS niet bloot aan vochtige weersomstandigheden.
Helemaal niet, we verbeteren voortdurend onze producten en ook voor het samenstellen van HEETS gaan we voor de nieuwste technologie en materialen.
Nee, dit heeft geen invloed op de HEETS-smaakervaring, de tabakssamenstelling is niet veranderd. Wel is de dichtheid van de tabak aangepast, hierdoor is er meer ruimte tussen elke laag tabak en zijn je HEETS-sticks nu gemakkelijker in te brengen in het IQOS apparaat. De lucht kan makkelijker door de HEETS-stick stromen, wat zorgt voor een consistentere ervaring.

We hebben ook het tabaksomhulsel veranderd. Dit bestaat vanaf nu uit één enkele laag papier in plaats van meerdere lagen papier en aluminium. Al deze verbeteringen hebben geen invloed op de tabakssmaak of het nicotinegehalte.
Vanwege het relatieve hitte- en vochtigheidsniveau dat nodig is om de echte tabakssmaak te geven, zijn tabaksvlekken die ontstaan tijdens het gebruik van de HEETS-stick beter zichtbaar. Doordat er gebruik gemaakt is van enkel één laag papier die de meerdere lagen papier en aluminium heeft vervangen. Er is verder niets veranderd aan de tabakssamenstelling.
Dit product is niet risicovrij en levert bij gebruik met tabaksticks de verslavende stof nicotine af. Alleen voor volwassenen.