Vul je geboortedatum in en bevestig dat je een volwassen gebruiker bent van nicotine- of tabaksproducten.

BEVESTIG

Sorry!
Deze website is alleen bedoeld voor gebruikers van nicotine- of tabaksproducten die ouder zijn dan 18 jaar.

We Care

Deze website geeft informatie over onze rookvrije producten. We hebben je leeftijd nodig om te controleren of je een volwassene in Nederland bent die anders door zou gaan met roken of nicotineproducten zou gebruiken. Onze nicotine- en tabaksproducten zijn geen alternatief voor stoppen met roken en zijn niet bedoeld als hulpmiddelen daarvoor. Ze zijn niet risicovrij. Ze bevatten nicotine, die verslavend is. Alleen bedoeld voor gebruik door volwassenen. Ga naar de pagina Belangrijke informatie van deze website voor meer informatie over risico's.

IQOS 3 MULTI - FAQs

Het laadniveau van de batterij kun je eenvoudig als volgt controleren:

1. Houd de knop van de IQOS 3 Multi 1 seconde ingedrukt;
2. De statuslampjes van de batterij gaan aan en tonen het laadniveau.
Als de IQOS 3 Multi is aangesloten op een stopcontact, duurt het ongeveer 75 minuten tot hij volledig is opgeladen. Laad het IQOS 3 Multi-apparaat uitsluitend op met de meegeleverde adapter en USB-kabel.
Het IQOS 3 Multi-apparaat werkt ook als het niet volledig opgeladen is. Als het apparaat volledig opgeladen is, kun je het 10 keer na elkaar gebruiken zonder op te laden.
Je kunt je IQOS 3 Multi-apparaat eenvoudig resetten door de knop 10 seconden ingedrukt te houden en daarna los te laten. Een reset wordt bevestigd door het oplichten en uitgaan van de lampjes.
IQOS 3 Multi trilt in de volgende situaties:

- als het verhitten begint (zodra je op de knop drukt om te beginnen) - 1 trilling;

- als het apparaat klaar is voor gebruik - 2 trillingen;

- wanneer de tabaksessie bijna afgelopen is (30 seconden voor het einde van de tabaksessie) - 2 trillingen.
Wit licht betekent dat het apparaat bezig is met diverse handelingen, zoals opladen of opnieuw initialiseren, of dat het klaar voor gebruik of volledig opgeladen is.
Rood licht (constant of knipperend) betekent dat er een storing is, of dat het apparaat te heet of te koud is (de bedrijfstemperatuur varieert van 0 - 50°C).
Reset je apparaat en probeer het opnieuw.

Geeft het apparaat nog steeds een storing aan? Bel dan IQOS Care op 0800 9900000 of vraag om hulp in een IQOS Store in de buurt.
IQOS 3 Multi is ontworpen om te werken bij een breed temperatuurbereik, maar HEETS tabaksticks smaken het beste wanneer het apparaat wordt gebruikt bij een temperatuur tussen 0°C en 50°C.
Dit product is niet risicovrij en levert bij gebruik met tabaksticks de verslavende stof nicotine af. Alleen voor volwassenen.