Vul je geboortedatum in en bevestig dat je een volwassen gebruiker bent van nicotine- of tabaksproducten.

BEVESTIG

Sorry!
Deze website is alleen bedoeld voor gebruikers van nicotine- of tabaksproducten die ouder zijn dan 18 jaar.

We Care

Deze website geeft informatie over onze rookvrije producten. We hebben je leeftijd nodig om te controleren of je een volwassene in Nederland bent die anders door zou gaan met roken of nicotineproducten zou gebruiken. Onze nicotine- en tabaksproducten zijn geen alternatief voor stoppen met roken en zijn niet bedoeld als hulpmiddelen daarvoor. Ze zijn niet risicovrij. Ze bevatten nicotine, die verslavend is. Alleen bedoeld voor gebruik door volwassenen. Ga naar de pagina Belangrijke informatie van deze website voor meer informatie over risico's.

IQOS 3 - FAQs

Het laadniveau van de batterij kun je eenvoudig als volgt controleren:

1. Houd de knop van de Lader 1 seconde ingedrukt (kort indrukken);

2. De statuslampjes van de batterij gaan aan en tonen het laadniveau.
Als de IQOS 3 Lader is aangesloten op een stopcontact, duurt het ongeveer 120 minuten tot hij volledig is opgeladen. Laad het IQOS 3-apparaat uitsluitend op met de meegeleverde adapter en USB-kabel.
Het IQOS 3-apparaat werkt ook als het niet volledig opgeladen is. Als de IQOS 3 Lader volledig is opgeladen, kun je de Houder tot 20 keer gebruiken.
Nee, de nieuwe IQOS 3 Lader is niet compatibel met vorige versies.
Als je de 2.4/2.4 Plus Houder in de IQOS 3 Lader plaatst, laadt de Houder niet op omdat deze een andere afmeting heeft.
De IQOS 3 Houder kan niet in de 2.4/2.4P Lader worden geplaatst, omdat deze een andere afmeting heeft.
Ja. Je kunt de IQOS-adapter van oudere modellen gebruiken, maar de USB-kabel van de IQOS 3 heeft een USB-C-connector, in tegenstelling tot de oudere modellen.
Je kunt je IQOS 3-apparaat eenvoudig resetten door de knop van de Lader 8 seconden ingedrukt te houden en daarna los te laten. Het batterijlampje zal iets oplichten, twee keer knipperen en dan verder oplichten om de reset te bevestigen.
De Houder trilt in de volgende situaties: - bij het begin van het verhittingsproces (zodra je de knop van de IQOS 3™ Houder indrukt om te beginnen met het verhitten) - 1 trilling;

- wanneer het apparaat klaar is voor gebruik - 2 trillingen;

- wanneer de tabaksessie bijna afgelopen is (30 seconden voor het einde van de tabaksessie) - 2 trillingen.
Wit licht betekent dat het IQOS 3™-apparaat bezig is met diverse handelingen, zoals opladen of resetten, of dat het klaar voor gebruik of volledig opgeladen is.
Rood licht (constant of knipperend) betekent dat er een storing is.
Reset dan je apparaat en probeer het opnieuw te gebruiken.

Geeft het apparaat nog steeds een storing aan? Bel dan IQOS Care op 0800 9900000 of vraag om hulp in een IQOS Store in de buurt.
Wit licht betekent dat het apparaat bezig is met diverse handelingen, zoals opladen of opnieuw initialiseren, of dat het klaar voor gebruik of volledig opgeladen is. Een rood knipperend licht kan voorkomen:

• alleen bij het onderste lampje van de Lader: het apparaat is te heet of te koud (de bedrijfstemperatuur varieert van 0 - 50°C). -> wacht tot het apparaat weer een normale temperatuur heeft.

• bij het statuslampje van de Houder: storing in de Houder -> reset je apparaat.

Geeft het apparaat nog steeds een storing aan? Bel dan IQOS Care op 0800 9900000 of vraag om hulp in een IQOS Store in de buurt.
IQOS 3 is ontworpen om te werken bij een breed temperatuurbereik, maar HEETS tabaksticks smaken het beste wanneer het apparaat wordt gebruikt bij een temperatuur tussen 10°C en 50°C.
Het ProtectPlus™-systeem bevat een aantal technologische verbeteringen:

- een stevige buitenkant die de schokbestendigheid van het apparaat verbetert;

- een nieuwe zijklepopening, getest om betrouwbare prestaties te garanderen;

- nieuwe technologie voor een langere batterijduur;
Dit product is niet risicovrij en levert bij gebruik met tabaksticks de verslavende stof nicotine af. Alleen voor volwassenen.