Vul je geboortedatum in en bevestig dat je een volwassen gebruiker bent van nicotine- of tabaksproducten.

BEVESTIG

Sorry!
Deze website is alleen bedoeld voor gebruikers van nicotine- of tabaksproducten die ouder zijn dan 18 jaar.

We Care

Deze website geeft informatie over onze rookvrije producten. We hebben je leeftijd nodig om te controleren of je een volwassene in Nederland bent die anders door zou gaan met roken of nicotineproducten zou gebruiken. Onze nicotine- en tabaksproducten zijn geen alternatief voor stoppen met roken en zijn niet bedoeld als hulpmiddelen daarvoor. Ze zijn niet risicovrij. Ze bevatten nicotine, die verslavend is. Alleen bedoeld voor gebruik door volwassenen. Ga naar de pagina Belangrijke informatie van deze website voor meer informatie over risico's.

RECYCLING - FAQs

IQOS is een elektronisch apparaat en moet daarom op een aangewezen inzamelpunt voor elektronische apparaten worden weggegooid.

Oude en gebruikte elektronische apparaten kunnen bovendien bij je gemeente of bij verschillende verkooppunten worden ingeleverd.
Voor meer informatie, ga naar

www.rijksoverheid.nl

Zodra we het geretourneerde IQOS-apparaat hebben ontvangen, inspecteren en verwerken we het volgens onze interne retourrichtlijnen.

Alle apparaten worden vervolgens weggegooid in een recyclingcontainer die wordt beheerd door recyclingbedrijf WeCycle.
Voor meer informatie over dit bedrijf, klik hier:

www.wecycle.nl/l

Je kunt je HEETS veilig in de vuilnisbak weggooien. Niet op straat weggooien.
Dit product is niet risicovrij en levert bij gebruik met tabaksticks de verslavende stof nicotine af. Alleen voor volwassenen.