Vul je geboortedatum in en bevestig dat je een volwassen gebruiker bent van nicotine- of tabaksproducten.

BEVESTIG

Sorry!
Deze website is alleen bedoeld voor gebruikers van nicotine- of tabaksproducten die ouder zijn dan 18 jaar.

We Care

Deze website geeft informatie over onze rookvrije producten. We hebben je leeftijd nodig om te controleren of je een volwassene in Nederland bent die anders door zou gaan met roken of nicotineproducten zou gebruiken. Onze nicotine- en tabaksproducten zijn geen alternatief voor stoppen met roken en zijn niet bedoeld als hulpmiddelen daarvoor. Ze zijn niet risicovrij. Ze bevatten nicotine, die verslavend is. Alleen bedoeld voor gebruik door volwassenen. Ga naar de pagina Belangrijke informatie van deze website voor meer informatie over risico's.

Ruil jouw IQOS apparaat om

Ruil jouw IQOS om voor IQOS ILUMA

Trade-In Icon

Omruilen voor ILUMA

IQOS ILUMA is onze nieuwste generatie IQOS-apparaten.

IQOS ILUMA verwarmt tabaksticks door middel van inductie. Hierdoor kan het verwarmimgselement niet meer afbreken en is schoonmaken voorgoed verleden tijd.

Doordat IQOS ILUMA gebruik maakt van inductie, kan IQOS ILUMA uitsluitend gebruikt worden in combinatie met TEREA-tabaksticks en niet met HEETS-tabaksticks. TEREA-tabaksticks kunnen niet gebruikt worden in combinatie met de huidige generatie IQOS apparaten. We begrijpen dat dit verwarrend kan zijn.

We zien het als onze plicht om verwarring rond deze compatibiliteit te voorkomen. Daarom kun jij als IQOS gebruiker jouw huidige IQOS-apparaat inruilen voor een nieuw IQOS ILUMA apparaat*. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over problemen in de toekomst. Op dit nieuwe apparaat is bovendien een nieuwe garantieperiode van 1 jaar van toepassing.

Met een nieuw IQOS ILUMA apparaat zul je gebruik gaan maken van TEREA-tabaksticks. Buiten de gebruikte technologie is TEREA volledig vergelijkbaar met HEETS.

In de stappen hieronder leggen we uit hoe jij jouw huidige IQOS-apparaat kunt omruilen voor een IQOS-ILUMA apparaat.

* Iedere geregistreerde IQOS gebruiker kan maximaal één apparaat omruilen.

Hoe werkt het?

Volg deze 3 stappen om jouw IQOS in te ruilen voor een IQOS ILUMA

 • 01

  Zorg dat jouw apparaat geregistreerd is

  Ga naar de Mijn apparaten-pagina op myIQOS.com en zorg ervoor dat je jouw huidige IQOS-apparaat, dat je wilt omruilen voor een IQOS ILUMA, hebt geregistreerd.

 • 02

  Vind een Servicepunt

  Niet in al onze servicepunten is een omruil mogelijk. Vind een geschikte servicepunt in uw buurt met behulp van de Servicepunt map.

 • 03

  Breng je huidige IQOS mee

  Bezoek de winkel. Zorg ervoor dat je jouw huidige IQOS apparaat meeneemt, zonder dit kunnen we de omruil niet verwerken.

Trade In Image

Nog vragen over het Omruilen?

Je kunt ons op verschillende manieren bereiken.
Elke dag beschikbaar vanaf
10:00 tot 19:00 uur.

 • Live chat

  Live chat

  Chat met onze IQOS-experts voor de snelste reactie.

 • FAQs

  FAQs

  Vind jouw antwoord in onze FAQs.

 • Contact

  Bel ons

  Onze telefonische lijn verbindt je rechtstreeks met een IQOS-expert
  Bel ons gerust op
  0800 – 990 0000

Dit product is niet risicovrij en levert bij gebruik met tabaksticks de verslavende stof nicotine af. Alleen voor volwassenen.