Vul je geboortedatum in en bevestig dat je een volwassen gebruiker bent van nicotine- of tabaksproducten.

BEVESTIG

Sorry!
Deze website is alleen bedoeld voor gebruikers van nicotine- of tabaksproducten die ouder zijn dan 18 jaar.

We Care

Deze website geeft informatie over rookvrije producten van Philip Morris International die uitsluitend bedoeld zijn voor volwassenen in Nederland die anders door zouden gaan met roken of nicotineproducten zouden gebruiken. Rookvrije producten zijn geen alternatief voor stoppen met roken en zijn niet bedoeld als hulpmiddelen daarvoor. Rookvrije producten zijn niet risicovrij en bevatten nicotine, die verslavend is. Ga naar de pagina Belangrijke informatie voor meer informatie over risico's

TEREA & HEETS recyclingprogramma

Geef jouw gebruikte tabaksticks een nieuwe bestemming

Klaar om jouw aandeel te leveren?

Dit is hoe jij je bijdrage kunt leveren.

01

Ontvang een recyclezak

Bezoek een van de deelnemende winkels en ontvang je gratis recyclezak. Zie de kaart hieronder om het dichtstbijzijnde winkelpunt bij jou in de buurt te vinden.

02

Verzamel de sticks

Verzamel tot 400 gebruikte tabaksticks in elke recyclezak. Je kunt TEREA- en HEETS-sticks in dezelfde recyclezak verzamelen, maar voeg niets anders toe dan de sticks. Deze recyclezak is alleen voor TEREA- en HEETS-tabaksticks.

Pakjes, sigarettenpeuken, cartridges voor e-sigaretten of andere verpakkingen mogen niet in deze recyclezak worden geplaatst.

03

Inleveren

Optie 1

Breng de recyclezak naar één van de deelnemende winkelpunten. Vind het dichtstbijzijnde winkelpunt op onderstaande kaart.

Optie 2

Doe de recyclezak in de envelop die je hebt ontvangen, sluit deze af en geef deze af bij het dichtstbijzijnde POSTNL-punt.

Dit product is niet risicovrij en levert bij gebruik met tabaksticks de verslavende stof nicotine af. Alleen voor volwassenen.