Vul je geboortedatum in en bevestig dat je een volwassen gebruiker bent van nicotine- of tabaksproducten.

BEVESTIG

Sorry!
Deze website is alleen bedoeld voor gebruikers van nicotine- of tabaksproducten die ouder zijn dan 18 jaar.

We Care

Deze website geeft informatie over rookvrije producten van Philip Morris International die uitsluitend bedoeld zijn voor volwassenen in Nederland die anders door zouden gaan met roken of nicotineproducten zouden gebruiken. Rookvrije producten zijn geen alternatief voor stoppen met roken en zijn niet bedoeld als hulpmiddelen daarvoor. Rookvrije producten zijn niet risicovrij en bevatten nicotine, die verslavend is. Ga naar de pagina Belangrijke informatie voor meer informatie over risico's

IQOS ILUMA PRIME

IQOS ILUMA PRIME herken je aan de premium aluminium lader & houder.

IQOS ILUMA

IQOS ILUMA herken je aan het vertrouwde ontwerp van de lader en houder, waarbij je twee tabaksticks achter elkaar kunt gebruiken zonder je IQOS ILUMA houder tussendoor op te laden.

IQOS ILUMA ONE

IQOS ILUMA ONE herken je aan het alles-in-één apparat in zakformaat, er kunnen 20 tabaksticks achter elkaar worden gebruikt per oplaadbeurt.

IQOS 3 DUO

Dit apparaat wordt gekenmerkt door zijn verfijnde vormgeving. Met IQOS 3 DUO kun je 2 tabakssticks achter elkaar gebruiken zonder de houder tussendoor op te laden. Te herkennen aan de twee lampjes op de zijkant van de houder.

IQOS 2.4 PLUS

Dit apparaat wordt gekenmerkt door het oorspronkelijke IQOS design. Met IQOS 2.4 Plus laad je tussen elke tabakstick de houder kort op. De oplader opent aan de bovenkant van het apparaat, wat helpt bij het identificeren van dit apparaat.

Dit product is niet risicovrij en levert bij gebruik met tabaksticks de verslavende stof nicotine af. Alleen voor volwassenen.