Vul je geboortedatum in en bevestig dat je een volwassen gebruiker bent van nicotine- of tabaksproducten.

BEVESTIG

Sorry!
Deze website is alleen bedoeld voor gebruikers van nicotine- of tabaksproducten die ouder zijn dan 18 jaar.

We Care

Deze website geeft informatie over onze rookvrije producten. We hebben je leeftijd nodig om te controleren of je een volwassene in Nederland bent die anders door zou gaan met roken of nicotineproducten zou gebruiken. Onze nicotine- en tabaksproducten zijn geen alternatief voor stoppen met roken en zijn niet bedoeld als hulpmiddelen daarvoor. Ze zijn niet risicovrij. Ze bevatten nicotine, die verslavend is. Alleen bedoeld voor gebruik door volwassenen. Ga naar de pagina Belangrijke informatie van deze website voor meer informatie over risico's.

IQOS 3 DUO

Dit apparaat wordt gekenmerkt door zijn verfijnde vormgeving. Met IQOS 3 DUO kun je 2 tabakssticks achter elkaar gebruiken zonder de houder tussendoor op te laden. Te herkennen aan de twee lampjes op de zijkant van de houder.

IQOS 3 MULTI

Tot 10 back-to-back toepassingen in één keer opladen. Herkenbaar aan het vrijstaande platte ontwerp. Het wordt niet opgeslagen met een lading, zoals de andere apparaten.

IQOS 2.4 PLUS

Dit apparaat wordt gekenmerkt door het oorspronkelijke IQOS design. Met IQOS 2.4 Plus laad je tussen elke tabakstick de houder kort op. De oplader opent aan de bovenkant van het apparaat, wat helpt bij het identificeren van dit apparaat.

Dit product is niet risicovrij en levert bij gebruik met tabaksticks de verslavende stof nicotine af. Alleen voor volwassenen.