Vul je geboortedatum in en bevestig dat je een volwassen gebruiker bent van nicotine- of tabaksproducten.

BEVESTIG

Sorry!
Deze website is alleen bedoeld voor gebruikers van nicotine- of tabaksproducten die ouder zijn dan 18 jaar.

We Care

Deze website geeft informatie over rookvrije producten van Philip Morris International die uitsluitend bedoeld zijn voor volwassenen in Nederland die anders door zouden gaan met roken of nicotineproducten zouden gebruiken. Rookvrije producten zijn geen alternatief voor stoppen met roken en zijn niet bedoeld als hulpmiddelen daarvoor. Rookvrije producten zijn niet risicovrij en bevatten nicotine, die verslavend is. Ga naar de pagina Belangrijke informatie voor meer informatie over risico's

I Care. IQOS

IQOS CARE
Duurzaam. Samen

Duurzaam. Samen.

IQOS zet grote stappen richting een duurzame toekomst.

Draag bij aan onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid door zorg te dragen voor jouw apparaat, jouw afval te beperken en ongebruikte apparaten terug te sturen voor recyclen.

Stop afval. Samen.

92% van de volwassen IQOS-gebruikers zou een verpakking van tabakssticks of draagbare oplossing gebruiken om gebruikte tabakssticks op te bergen*. Jij ook?

Gooi je gebruikte tabakssticks verantwoord weg zodat ze niet op straat belanden. Omdat IQOS tabak verwarmt en niet verbrandt, is het niet nodig om een tabaksstick uit te doven. Je kan ze na gebruik veilig en geurvrij bewaren tot je ze in de dichtstbijzijnde afvalbak werpt.

Recycleer. Samen.

Heb jij een oud, defect of ongebruikt IQOS-apparaat? Dan kan je deze retour naar ons sturen, zodat wij het kunnen recyclen. We zijn in staat 86% van jouw apparaat te hergebruiken, van de kunststoffen tot de edele metalen.Voor elke ontvangen IQOS planten wij een boom via onze partner Onetreeplanted.org.

Jij kunt bijdragen door jouw apparaat fysiek in te leveren bij een van de volgende winkels OF door een gratis retourzending via Post NL. (Enkel apparaat en houders, geen kabels of accessoires)

Optie 1 - Retourneren via PostNL:
Stap 1: Plaats het apparaat in een kartonnen doos of omslag. Je kunt alles (her)gebruiken dat past. Zorg er voor dat het apparaat niet beweegt. Plak tot slot alles goed vast.
Stap 2: Duidelijk zichtbaar, schrijf op de doos: 98158 1000 VA AMSTERDAM
Stap 3: Breng het pakket naar een willekeurig Post NL-kantoor of afleverpunt. Post NL maakt een retourlabel aan en regelt de rest van de verzending, kostenvrij.


Optie 2 - Retourneren in de winkel:
In één van de winkels op onderstaande kaart vind je een inzameldoos om jouw oud, defect of ongebruikt apparaat in te leveren:

Register your IQOS device for international assistance

Draag zorg voor jouw apparaat

Door zorg te dragen voor jouw apparaat, verleng je de levensduur en maximaliseer je jouw IQOS-ervaring.

Met de schoonmaakborstel en -staafjes kun je problemen aan jouw IQOS apparaat voorkomen. Het is belangrijk dat je jouw apparaat regelmatig schoonmaakt, ongeveer na elk volledig pak tabaksticks. Vergeet ook niet de houdercap te reinigen! Jouw apparaat regelmatig schoonmaken heeft vele voordelen:

-Een consistente smaakbeleving
-Meer aerosol, minder geur
-Een langere levensduur van jouw toestel

Dit product is niet risicovrij en levert bij gebruik met tabaksticks de verslavende stof nicotine af. Alleen voor volwassenen.