My IQOS logo

Je eigen persoonlijke coach

Een helpende hand om IQOS te leren kennen.

Get Support
Man drinks his coffee in the morning

Een beetje hulp om je op weg te helpen

Ontdek het verschil dat ons team van persoonlijke coaches kan maken als je overstapt van sigaretten naar IQOS. Van het delen van tips om je te helpen aan de slag te gaan met uw nieuwe apparaat en uw HEETS, tot aanwezig zijn om jevragen te beantwoorden, je persoonlijke coach is er om je te begeleiden en je te helpen de volgende stap in je overstaptraject te zetten.

Klaar om de overstap te maken?

Onthoud dat je er niet alleen voor staat. Je persoonlijke coach neemt contact met je op om je op weg te helpen. Je hoeft alleen maar te klikken.


Contacteer ons
Man and woman dancing shadows
Dit product is niet risicovrij en levert bij gebruik met tabaksticks de verslavende stof nicotine af. Alleen voor volwassenen.
  • Nederlands

Vul je geboortedatum in en bevestig dat je een volwassen gebruiker bent van nicotine- of tabaksproducten.

BEVESTIG

Sorry!
Deze website is alleen bedoeld voor gebruikers van nicotine- of tabaksproducten die ouder zijn dan 18 jaar.

We Care

Deze website geeft informatie over onze rookvrije producten. We hebben je leeftijd nodig om te controleren of je een volwassene in Nederland bent die anders door zou gaan met roken of nicotineproducten zou gebruiken. Onze nicotine- en tabaksproducten zijn geen alternatief voor stoppen met roken en zijn niet bedoeld als hulpmiddelen daarvoor. Ze zijn niet risicovrij. Ze bevatten nicotine, die verslavend is. Alleen bedoeld voor gebruik door volwassenen. Ga naar de pagina Belangrijke informatie van deze website voor meer informatie over risico's.