Vul je geboortedatum in en bevestig dat je een volwassen gebruiker bent van nicotine- of tabaksproducten.

BEVESTIG

Sorry!
Deze website is alleen bedoeld voor gebruikers van nicotine- of tabaksproducten die ouder zijn dan 18 jaar.

We Care

Deze website geeft informatie over rookvrije producten van Philip Morris International die uitsluitend bedoeld zijn voor volwassenen in Nederland die anders door zouden gaan met roken of nicotineproducten zouden gebruiken. Rookvrije producten zijn geen alternatief voor stoppen met roken en zijn niet bedoeld als hulpmiddelen daarvoor. Rookvrije producten zijn niet risicovrij en bevatten nicotine, die verslavend is. Ga naar de pagina Belangrijke informatie voor meer informatie over risico's

Image to video

IQOS reinigen

Het reinigen van je IQOS-apparaat is een van de belangrijkste stappen om de Houder in goede staat te houden: zorg dat je dat na elke 20 tabaksticks doet.
Je kunt het best je IQOS eerst met de IQOS Schoonmaakborstel reinigen en daarna met een IQOS Schoonmaakstaafje.

! Schakel de Houder uit en laat het Verwarmingselement afkoelen voordat je de Houder schoonmaakt.

1.Verwijder de Houder van de Lader en schuif de Kap omhoog tot dezevolledig loskomt van de Houder. Doe dit ook met de IQOS Schoonmaakborstel.
2.Verwijder de pin uit de IQOS Schoonmaakborstel en plaats de Houder in de lange borstel van de IQOS Schoonmaakborstel. Draai de Houder voorzichtig heen en weer om deze schoon te maken.
3.Plaats de Kap in de korte borstel van de IQOS Schoonmaakborstel en draai hem zachtjes heen en weer.
4. Tik de Houder en de Kap zachtjes op een glad oppervlak om eventuele tabaksrestjes los te maken. Als er tabaksresten vastzitten rond het Verwarmingselement, kun je deze voorzichtig verwijderen met de pin van de borstel. Je kunt dit ook doen voor de Kap.

Neem daarna een IQOS Schoonmaakstaafje uit de plastic verpakking.
- Steek het staafje in de Houder en draai het voorzichtig om het Verwarmingselement heen. Hoewel de Schoonmaakstaafjes vochtig zijn, zullen ze het Verwarmingselement niet beschadigen.
- Gebruik dan het andere eind van het Schoonmaakstaafje om de beide zijden van de Kap te reinigen.

Dit product is niet risicovrij en levert bij gebruik met tabaksticks de verslavende stof nicotine af. Alleen voor volwassenen.