Vul je geboortedatum in en bevestig dat je een volwassen gebruiker bent van nicotine- of tabaksproducten.

BEVESTIG

Sorry!
Deze website is alleen bedoeld voor gebruikers van nicotine- of tabaksproducten die ouder zijn dan 18 jaar.

We Care

Deze website geeft informatie over rookvrije producten van Philip Morris International die uitsluitend bedoeld zijn voor volwassenen in Nederland die anders door zouden gaan met roken of nicotineproducten zouden gebruiken. Rookvrije producten zijn geen alternatief voor stoppen met roken en zijn niet bedoeld als hulpmiddelen daarvoor. Rookvrije producten zijn niet risicovrij en bevatten nicotine, die verslavend is. Ga naar de pagina Belangrijke informatie voor meer informatie over risico's

Het spijt ons te horen dat je problemen ondervindt met je IQOS. Geregistreerde IQOS-apparaten hebben een garantie van één jaar. Raadpleeg onze Algemene voorwaarden om erachter te komen wat in jouw geval van toepassing is. Contacteer onze klantenservice; zij kunnen je helpen met het oplossen van je probleem of de meest geschikte vervangende oplossing te vinden.

Live Support: Chat met ons
Facebook Support: IQOS Support Nederland
Twitter Support: @iqos_support_nl
Email: contact.nl@iqos.com
Bel ons gratis: 0800 9900000 – Elke dag van 10:00 tot 19:00.

Live Chat
Het spijt ons te horen dat je problemen ondervindt met je IQOS. Geregistreerde IQOS-apparaten hebben een garantie van één jaar. Raadpleeg onze Algemene voorwaarden om erachter te komen wat in jouw geval van toepassing is.

Contacteer onze klantenservice; zij kunnen je helpen met het oplossen van je probleem of de meest geschikte vervangende oplossing te vinden.

Buiten de openingsuren (10:00 – 19:00 uur) kun je een omruiling aanvragen via een Shell service punt. Controleer op de kaart of er een Shell Service Punt in de buurt is, vink de checkbox aan en vul het formulier in om je aanvraag in te dienen.

Dit product is niet risicovrij en levert bij gebruik met tabaksticks de verslavende stof nicotine af. Alleen voor volwassenen.