Vul je geboortedatum in en bevestig dat je een volwassen gebruiker bent van nicotine- of tabaksproducten.

BEVESTIG

Sorry!
Deze website is alleen bedoeld voor gebruikers van nicotine- of tabaksproducten die ouder zijn dan 18 jaar.

We Care

Deze website geeft informatie over rookvrije producten van Philip Morris International die uitsluitend bedoeld zijn voor volwassenen in Nederland die anders door zouden gaan met roken of nicotineproducten zouden gebruiken. Rookvrije producten zijn geen alternatief voor stoppen met roken en zijn niet bedoeld als hulpmiddelen daarvoor. Rookvrije producten zijn niet risicovrij en bevatten nicotine, die verslavend is. Ga naar de pagina Belangrijke informatie voor meer informatie over risico's

I Care. IQOS

IQOS CARE

Jouw IQOS apparaat laten recyclen?

Heb jij een oud, defect of ongebruikt IQOS-apparaat? Dan kan je deze retour naar ons sturen, zodat wij het kunnen recyclen. We zijn in staat 84% van jouw apparaat te hergebruiken, van de kunststoffen tot de edele metalen.Voor elke ontvangen IQOS planten wij een boom via onze partner Onetreeplanted.org.

Jij kunt bijdragen door jouw apparaat fysiek in te leveren bij een van de volgende winkels OF door een gratis retourzending via Post NL. (Enkel apparaat en houders, geen kabels of accessoires)

Optie 1 - Retourneren via PostNL:
Stap 1: Plaats het apparaat in een kartonnen doos of omslag. Je kunt alles (her)gebruiken dat past. Zorg er voor dat het apparaat niet beweegt. Plak tot slot alles goed vast.
Stap 2: Duidelijk zichtbaar, schrijf op de doos: 98158 1000 VA AMSTERDAM
Stap 3: Breng het pakket naar een willekeurig Post NL-kantoor of afleverpunt. Post NL maakt een retourlabel aan en regelt de rest van de verzending, kostenvrij.


Optie 2 - Retourneren in de winkel:
In één van de winkels op onderstaande kaart vind je een inzameldoos om jouw oud, defect of ongebruikt apparaat in te leveren:

Dit product is niet risicovrij en levert bij gebruik met tabaksticks de verslavende stof nicotine af. Alleen voor volwassenen.