Vul je geboortedatum in en bevestig dat je een volwassen gebruiker bent van nicotine- of tabaksproducten.

BEVESTIG

Sorry!
Deze website is alleen bedoeld voor gebruikers van nicotine- of tabaksproducten die ouder zijn dan 18 jaar.

We Care

Deze website geeft informatie over rookvrije producten van Philip Morris International die uitsluitend bedoeld zijn voor volwassenen in Nederland die anders door zouden gaan met roken of nicotineproducten zouden gebruiken. Rookvrije producten zijn geen alternatief voor stoppen met roken en zijn niet bedoeld als hulpmiddelen daarvoor. Rookvrije producten zijn niet risicovrij en bevatten nicotine, die verslavend is. Ga naar de pagina Belangrijke informatie voor meer informatie over risico's

Met welke IQOS kunnen wij je helpen?

Get Support

Volg deze eenvoudige stappen en ga direct aan de slag met IQOS ILUMA

  1. Laad je apparaat voor het eerste gebruik volledig op met de stroomadapter en oplaadkabel (ongeveer 135 minuten). Druk op de knop op je oplader om het batterijniveau te controleren. Als het batterijniveau laag is, laad je de oplader op met de IQOS stroomadapter.
  2. Door de knop aan de bovenkant van de oplader vier seconden ingedrukt te houden, kun je het apparaat AAN/UIT zetten. Controleer vervolgens de statuslampjes op je houder om te zien hoeveel gebruiksmomenten je hebt. Twee lampjes betekenen dat hij volledig is opgeladen (klaar voor twee keer gebruiken). Eén lampje betekent dat het apparaat klaar is voor eenmalig gebruik. Geen lampjes betekent dat de houder moet worden opgeladen in de oplader.
  3. Plaats voorzichtig een TEREA-tabakstick. De Autostart functie wordt geactiveerd bij het inbrengen van de tabakstick. Als Autostart is uitgeschakeld, kun je de knop op de houder indrukken om de ervaring te starten. Eén trilling en een knipperend lampje betekent dat het apparaat de TEREA-stick opwarmt. Twee trillingen en lampje(s) AAN betekent dat het apparaat klaar is voor gebruik.
  4. Als je nog twee trillingen voelt, is je tijd bijna voorbij (30 sec of 2 trekjes over). Verwijder de tabakstick en vergeet niet om een nieuwe stick te plaatsen bij je volgende gebruik. Onthoud dat één lampje betekent dat je nog maar één ervaring over hebt en je dus de houder moet opladen voor de volgende ervaring.
  5. Wanneer de houder in de oplader zit, zijn er twee ronde lampjes die de status van de houder aangeven. Wanneer de ronde lampjes wit knipperen, betekent dit dat de houder wordt opgeladen. Een of twee ononderbroken ronde lampjes op de oplader geven aan hoeveel ervaringen je direct beschikbaar hebt.

Je IQOS ILUMA opladen

  1. Laad je apparaat voor het eerste gebruik volledig op met de stroomadapter en oplaadkabel (ongeveer 135 minuten). Druk op de knop op je oplader om het batterijniveau te controleren. Als de onderkant van de lichtstrip 3 keer geel knippert, betekent dit dat de batterij bijna leeg is. Houd er rekening mee dat het tot 20 minuten kan duren voordat een lichtpatroon zichtbaar is als het apparaat diep is ontladen. Wanneer de statusbalk volledig is verlicht, is het apparaat volledig opgeladen en kun je het tot 20 keer gebruiken.
  2. Controleer de statuslampjes op je houder. Twee ronde lampjes betekent dat de houder volledig is opgeladen en klaar is voor twee keer gebruik. Eén lampje betekent dat je nog maar één keer kunt gebruiken. Als het onderste lampje 3 keer geel knippert, betekent dit dat je de houder moet opladen.
  3. Verwijder de TEREA-stick en plaats de houder in de oplader. De twee ronde lampjes op de oplader geven aan hoe de houder wordt opgeladen en blijven branden wanneer je de houder een of twee keer na elkaar kunt gebruiken.

Dat is niet alles

Meer informatie nodig over jouw IQOS ILUMA?

Onze IQOS ILUMA gebruikershandleiding geeft gedetailleerde informatie over het gebruik van jouw IQOS.

Download

Ervaar je problemen met je IQOS ILUMA?

We zijn hier om te helpen. Krijg de ondersteuning die je nodig hebt om problemen met je IQOS ILUMA op te lossen of zelf een diagnose te stellen.

Probleem oplossen

Dit product is niet risicovrij en levert bij gebruik met tabaksticks de verslavende stof nicotine af. Alleen voor volwassenen.