Deze website geeft informatie over rookvrije producten van Philip Morris International die uitsluitend bedoeld zijn voor volwassenen in Nederland die anders door zouden gaan met roken of nicotineproducten zouden gebruiken. Rookvrije producten zijn geen alternatief voor stoppen met roken en zijn niet bedoeld als hulpmiddelen daarvoor. Rookvrije producten zijn niet risicovrij en bevatten nicotine, die verslavend is. Ga naar de pagina Belangrijke informatie voor meer informatie over risico's

Met welke IQOS kunnen wij je helpen?

Get Support

Ga in een paar eenvoudige stappen aan de slag met je IQOS ILUMA ONE

1. Tik op de knop op je IQOS ILUMA ONE om je batterijniveau te controleren. Als het batterijniveau laag is, laad je het apparaat op met de meegeleverde voedingsadapter. Als de batterij volledig leeg is, kan het tot 90 minuten duren.
  2. Door de knop vier seconden ingedrukt te houden, kun je het apparaat AAN/UIT zetten.
  3. Verschuif de dop om te openen en plaats voorzichtig een TEREA-stick in de lijn op het filter met de filter naar buiten gericht. Houd de knop minimaal 1 seconde ingedrukt totdat apparaat trilt en statuslampje(s) knipperen. Houd de TEREA-stick op zijn plaats tijdens het voorverwarmen. Begin te gebruiken zodra apparaat trilt en de statuslampjes blijven branden.
  4. Als je nog een trilling voelt en slechts één lampje wit knippert, is je tijd bijna voorbij (30 sec of 2 trekjes over). Schuif om de dop te sluiten.

Goed om te weten: tijdens het gebruik stopt de ervaring als de TEREA-stick uit je IQOS ILUMA ONE wordt verwijderd.

Je IQOS ILUMA ONE opladen

1. Tik op de knop op je IQOS ILUMA ONE om het batterijniveau te controleren. Als de onderkant van de lichtstrip geel knippert, betekent dit dat de batterij bijna leeg is.
  2. Laad de IQOS ILUMA ONE op met de stroomadapter die bij het apparaat wordt geleverd. Om het apparaat volledig op te laden, sluit je het apparaat minimaal 75 minuten aan. Als het vol is, blijven alle lampjes wit branden en gaan ze vervolgens uit.

Dat is niet alles

Meer informatie nodig over jouw IQOS ILUMA ONE?

Onze IQOS ILUMA ONE gebruikershandleiding geeft gedetailleerde informatie over het gebruik van jouw IQOS.

Download

Ervaar je problemen met je IQOS ILUMA ONE?

We zijn hier om te helpen. Krijg de ondersteuning die je nodig hebt om problemen met je IQOS ILUMA ONE op te lossen of zelf een diagnose te stellen.

Probleem oplossen