My IQOS logo

Met welke IQOS kunnen wij je helpen?

Get Support

Aan de slag met je IQOS 3 DUO

1. Druk op de knop op je IQOS 3 DUO-oplader om je batterijniveau te controleren. Als het apparaat bijna leeg is, sluit je het aan op een stopcontact met een IQOS AC-adapter en kabel.

2. Druk vier seconden op de knop aan de bovenkant van uw oplader om deze in te schakelen. Controleer vervolgens de statuslampjes op je IQOS 3 DUO-houder om het batterijniveau te zien. Twee lampjes betekenen dat het apparaat volledig is opgeladen (klaar voor twee keer gebruiken). Eén lampje betekent dat het klaar is voor eenmalig gebruik. Geen lampje betekent geen stroom en het is tijd om de houder op te laden.

3. Steek voorzichtig een HEETS-stick, zonder te draaien, in de houder. Houd vervolgens de houderknop ingedrukt. Eén trilling en knipperend lampje betekent dat het apparaat zich klaarmaakt. Twee trillingen en beide statuslampjes betekenen dat hij klaar is voor gebruik.

4. Als je nog twee trillingen voelt, is je IQOS-tijd bijna om. Schuif de houder open, verwijder de HEETS-stick en schuif de houder dicht en tik vervolgens op de houderknop om de status te zien. Onthoud dat één lampje betekent dat je nog maar één keer kunt gebruiken, dus je moet hem de volgende keer weer in de Pocket Charger stoppen.

5. Als je houder in deoplader zit, betekent knipperende lampjes dat hij wordt opgeladen. Als beide lampjes branden en blijven branden, is uw houder klaar om te worden verwijderd.

Je IQOS 3 DUO opladen

1. Druk op de knop op je IQOS 3 DUO oplader-knop om het batterijniveau te controleren. Een knipperend lampje aan de bovenkant betekent dat de batterij bijna leeg is en je moet de lader met een IQOS AC-adapter op een stopcontact aansluiten. Een knipperend lampje betekent dat de batterij nu wordt opgeladen. Als de statusbalk vol is, is het apparaat volledig opgeladen en kan het tot 20 keer worden gebruikt.

2. Controleer de statuslampjes op je IQOS 3 DUO-houder. Twee lampjes betekenen dat de houder volledig is opgeladen en klaar is voor twee keer gebruik. Eén lampje betekent dat je de houder nog maar één keer kunt gebruiken. Geen lampjes betekent dat de batterij leeg is en dat het tijd is om op te laden.

3. Schuif de houder open, verwijder de HEETS-stick, schuif de houder dicht en plaats de houder in de oplader. Als er twee kleine lampjes aan de bovenkant van de oplader beginnen te knipperen, wordt de houder opgeladen. Als ze stoppen met knipperen, is de houder goed en klaar voor gebruik.

Je IQOS 3 DUO schoonmaken

1. Wacht tot je IQOS 3 DUO-houder is afgekoeld en schuif de cap eraf.

2. Tik alle losse tabak uit de houder en plaats het schoonmaakhulpstuk erin. Eenmaal erin, draai je voorzichtig twee of drie keer voordat je het voorzichtig verwijdert.

3. Reinig je apparaat zo vaak als je kunt. Vergeet niet om het verwarmingselement te vermijden en vergeet niet om ook de cap van boven naar beneden schoon te maken. Een schoner apparaat zorgt voor een consistent betere smaakbeleving.

4. Je kunt af en toe ook de IQOS-schoonmaakstaafje gebruiken om de binnenkant van je IQOS 3 DUO-houder schoon te maken. Vergeet niet om het verwarmingselement te vermijden wanneer je dit doet. En maak ook de cap schoon, boven en onder.

Tips van ons, voor jou
Man unpacking IQOS

Aan de slag met je IQOS 3 DUO

Houd de IQOS 3 DUO oplader-knop 4 seconden ingedrukt en laat dan los. De statuslampjes van de houder en de lader gaan langzaam branden. Om de houder op te laden, plaats je deze langzaam in de zakoplader en sluit je het apparaat.

Bekijk de tutorial

Dat is niet alles. Er is meer nuttige informatie in onze IQOS 3 DUO Gebruikershandleiding.

Onze IQOS 3 DUO-gebruikershandleiding laat je dieper ingaan op hoe je apparaat werkt en wat het kan doen.

Download onze IQOS 3 DUO-gebruikershandleiding.

Ervaar je problemen met je IQOS 3 DUO?


We zijn hier om te helpen. Krijg de ondersteuning die je nodig hebt om problemen met je IQOS 3 DUO op te lossen of zelf een diagnose te stellen.

Probleem oplossen

Hebben we iets niet behandeld?

Je kunt ons op verschillende manieren bereiken
Elke dag bereikbaar van 10:00 tot 19:00

 • Live chat icon

  Live ondersteuning

  Chat met onze IQOS-experts
  voor de snelste reactie


  Start met chatten
 • Like button icon
  Facebook-ondersteuning

  Stel je vraag en we nemen
  zo snel mogelijk contact met je op


  Vraag via Facebook
 • Speaker icon
  Twitter-ondersteuning

  DM ons je vragen en we nemen
  zo snel mogelijk contact met je op


  Vraag via twitter
 • Email icon
  Stuur ons een e-mail

  Schrijf ons.
  Onze inbox is nooit te vol


  E-mail ons
 • Phone icon
  Bel ons

  Onze telefonische ondersteuningslijn
  verbindt je rechtstreeks met een IQOS-expert


  0800 9900000
Dit product is niet risicovrij en levert bij gebruik met tabaksticks de verslavende stof nicotine af. Alleen voor volwassenen.
 • Nederlands

Vul je geboortedatum in en bevestig dat je een volwassen gebruiker bent van nicotine- of tabaksproducten.

BEVESTIG

Sorry!
Deze website is alleen bedoeld voor gebruikers van nicotine- of tabaksproducten die ouder zijn dan 18 jaar.

We Care

Deze website geeft informatie over onze rookvrije producten. We hebben je leeftijd nodig om te controleren of je een volwassene in Nederland bent die anders door zou gaan met roken of nicotineproducten zou gebruiken. Onze nicotine- en tabaksproducten zijn geen alternatief voor stoppen met roken en zijn niet bedoeld als hulpmiddelen daarvoor. Ze zijn niet risicovrij. Ze bevatten nicotine, die verslavend is. Alleen bedoeld voor gebruik door volwassenen. Ga naar de pagina Belangrijke informatie van deze website voor meer informatie over risico's.