Vul je geboortedatum in en bevestig dat je een volwassen gebruiker bent van nicotine- of tabaksproducten.

BEVESTIG

Sorry!
Deze website is alleen bedoeld voor gebruikers van nicotine- of tabaksproducten die ouder zijn dan 18 jaar.

We Care

Deze website geeft informatie over rookvrije producten van Philip Morris International die uitsluitend bedoeld zijn voor volwassenen in Nederland die anders door zouden gaan met roken of nicotineproducten zouden gebruiken. Rookvrije producten zijn geen alternatief voor stoppen met roken en zijn niet bedoeld als hulpmiddelen daarvoor. Rookvrije producten zijn niet risicovrij en bevatten nicotine, die verslavend is. Ga naar de pagina Belangrijke informatie voor meer informatie over risico's

Met welke IQOS kunnen wij je helpen?

Get Support

Aan de slag met jouw IQOS DUO

 1. Druk op de knop op je IQOS DUO oplader om je batterijniveau te controleren. Als het apparaat bijna leeg is, sluit je het aan op een stopcontact met een IQOS Power Adapter en USB kabel.
 2. Druk vier seconden op de knop aan de bovenkant van uw oplader om deze in te schakelen. Controleer vervolgens de statuslampjes op je IQOS DUO houder om het batterijniveau te zien. Twee lampjes betekenen dat het apparaat volledig is opgeladen (klaar voor twee keer gebruiken). Eén lampje betekent dat het klaar is voor eenmalig gebruik. Geen lampje betekent geen stroom en het is tijd om de houder op te laden.
 3. Steek voorzichtig een HEETS-stick, zonder te draaien, in de houder. Houd vervolgens de houderknop ingedrukt. Eén trilling en knipperend lampje betekent dat het apparaat zich klaarmaakt. Twee trillingen en beide statuslampjes betekenen dat hij klaar is voor gebruik.
 4. Als je nog twee trillingen voelt, is je IQOS-tijd bijna om. Schuif de houder open, verwijder de HEETS-stick en schuif de houder dicht en tik vervolgens op de houderknop om de status te zien. Onthoud dat één lampje betekent dat je nog maar één keer kunt gebruiken, dus je moet hem de volgende keer weer in de oplader stoppen.
 5. Als je houder in de oplader zit, betekenen knipperende lampjes dat hij wordt opgeladen. Als beide lampjes branden en blijven branden, is uw houder klaar om te worden verwijderd.

Jouw IQOS DUO opladen

 1. Druk op de knop op je IQOS DUO oplader-knop om het batterijniveau te controleren. Een knipperend lampje aan de bovenkant betekent dat de batterij bijna leeg is en je moet de lader met een IQOS Power Adapter op een stopcontact aansluiten. Een knipperend lampje betekent dat de batterij nu wordt opgeladen. Als de statusbalk vol is, is het apparaat volledig opgeladen en kan het tot 20 keer worden gebruikt.
 2. Controleer de statuslampjes op je IQOS DUO houder. Twee lampjes betekenen dat de houder volledig is opgeladen en klaar is voor twee keer gebruik. Eén lampje betekent dat je de houder nog maar één keer kunt gebruiken. Geen lampjes betekent dat de batterij leeg is en dat het tijd is om op te laden.
 3. Schuif de houder open, verwijder de HEETS-stick, schuif de houder dicht en plaats de houder in de oplader. Als er twee kleine lampjes aan de bovenkant van de oplader beginnen te knipperen, wordt de houder opgeladen. Als ze stoppen met knipperen, is de houder goed en klaar voor gebruik.

Jouw IQOS DUO schoonmaken

 1. Wacht tot je IQOS DUO houder is afgekoeld en schuif de cap eraf.
 2. Tik alle losse tabak uit de houder en plaats de IQOS schoonmaakborstel erin. Eenmaal erin, draai je voorzichtig twee of drie keer voordat je het voorzichtig verwijdert.
 3. Eindig het schoonmaken met een IQOS Schoonmaakstaafje om de binnenkant van je IQOS DUO houder schoon te maken. Vergeet niet om het keramisch verwarmingselement te vermijden en de cap van boven naar beneden schoon te maken.
 4. Maak je apparaat na elk pakje tabaksticks schoon. Een schoner apparaat zorgt voor een consistent betere smaakbeleving. Zo simpel is het.

Dat is niet alles

Meer informatie nodig over jouw IQOS?

Onze gebruikershandleidingen geven gedetailleerde informatie over het gebruik van jouw IQOS.

IQOS 3 DUO

IQOS ORIGINALS DUO

Ervaar je problemen met je IQOS DUO?

We zijn hier om te helpen. Krijg de ondersteuning die je nodig hebt om problemen met je IQOS DUO op te lossen of zelf een diagnose te stellen.

Probleem oplossen

Zijn wij iets vergeten?

Je kunt ons op verschillende manieren bereiken.
Elke dag beschikbaar van 10:00 tot 19:00.

 • Live chat icon

  Live ondersteuning

  Chat met onze IQOS experts
  voor de snelste reactie


  Start live chat
 • Like button icon
  Facebook-ondersteuning

  Stel jouw vraag en we nemen
  zo snel mogelijk contact met je op!


  Bericht ons
 • Speaker icon
  Twitter-ondersteuning

  Dm ons jouw vragen en we nemen
  zo snel mogelijk contact met je op!


  Tweet ons
 • Email icon
  Stuur ons een e-mail

  We antwoorden
  zo snel mogelijk!


  E-mail ons
 • Phone icon
  Bel ons

  Onze telefonische ondersteuningslijn
  verbindt je rechtstreeks met een IQOS expert.


  0800 - 990 0000
Dit product is niet risicovrij en levert bij gebruik met tabaksticks de verslavende stof nicotine af. Alleen voor volwassenen.