Vul je geboortedatum in en bevestig dat je een volwassen gebruiker bent van nicotine- of tabaksproducten.

BEVESTIG

Sorry!
Deze website is alleen bedoeld voor gebruikers van nicotine- of tabaksproducten die ouder zijn dan 18 jaar.

We Care

Deze website geeft informatie over onze rookvrije producten. We hebben je leeftijd nodig om te controleren of je een volwassene in Nederland bent die anders door zou gaan met roken of nicotineproducten zou gebruiken. Onze nicotine- en tabaksproducten zijn geen alternatief voor stoppen met roken en zijn niet bedoeld als hulpmiddelen daarvoor. Ze zijn niet risicovrij. Ze bevatten nicotine, die verslavend is. Alleen bedoeld voor gebruik door volwassenen. Ga naar de pagina Belangrijke informatie van deze website voor meer informatie over risico's.

ALGEMENE INFORMATIE - FAQs

IQOS gebruikt een innovatief verwarmingssysteem dat tabak verhit tot gecontroleerde temperaturen onder 350°C.
Hierdoor komt nicotinedamp vrij, zonder dat de tabak verbrandt. Het resultaat? Minder geur en er is geen vuur of as. IQOS en HEETS tabaksticks zijn niet bedoeld voor minderjarigen. Raadpleeg het gedeelte Belangrijke informatie voor meer details.
Nee. IQOS is geen apparaat dat je helpt om te stoppen met roken en het is daar ook niet voor bedoeld. Als je je zorgen maakt over de nadelige gevolgen van roken, kun je het beste helemaal geen tabak meer gebruiken.
Nee, IQOS produceert geen rook omdat er geen tabak verbrand wordt. IQOS genereert tabaksdamp en dat is wat je ziet als je IQOS gebruikt.
Als een sigaret brandt, bereikt de tabak in het uiteinde van de sigaret een temperatuur van meer dan 800°C. IQOS verhit tabak tot temperaturen onder 350°C, waardoor de tabak niet verbrandt.
Sigaretten kunnen niet gebruikt worden in IQOS. Het IQOS-apparaat is hier niet voor ontworpen. Je kunt enkel HEETS gebruiken in IQOS.
IQOS verdampt geen vloeistof die nicotine bevat. IQOS bevat echte tabak. Via een nieuwe technologie die tabak verwarmt in plaats van verbrandt, genereert IQOS een aerosol (damp).
Neem voor hulp of begeleiding contact op met onze klantenservice:

Telefonisch: 0800 9900000 - elke dag van 10:00-19:00 u.

Per e-mail: contact.nl@iqos.com

Twitter Support: @iqos_support_nl
Dit product is niet risicovrij en levert bij gebruik met tabaksticks de verslavende stof nicotine af. Alleen voor volwassenen.