Vul je geboortedatum in en bevestig dat je een volwassen gebruiker bent van nicotine- of tabaksproducten.

BEVESTIG

Sorry!
Deze website is alleen bedoeld voor gebruikers van nicotine- of tabaksproducten die ouder zijn dan 18 jaar.

We Care

Deze website geeft informatie over rookvrije producten van Philip Morris International die uitsluitend bedoeld zijn voor volwassenen in Nederland die anders door zouden gaan met roken of nicotineproducten zouden gebruiken. Rookvrije producten zijn geen alternatief voor stoppen met roken en zijn niet bedoeld als hulpmiddelen daarvoor. Rookvrije producten zijn niet risicovrij en bevatten nicotine, die verslavend is. Ga naar de pagina Belangrijke informatie voor meer informatie over risico's

WAT IS IQOS? - FAQs

IQOS is een alternatief voor volwassen rokers die anders zouden blijven roken, niet voor mensen die gestopt zijn met roken of nog nooit gerookt hebben. IQOS maakt gebruik van een technologie waarmee tabak wordt verwarmd in plaats van verbrand. IQOS en tabaksticks zijn niet voor minderjarigen.
Nee. IQOS is geen apparaat dat je helpt om te stoppen met roken en het is daar ook niet voor bedoeld. Als je je zorgen maakt over de nadelige gevolgen van roken, kun je het beste helemaal geen tabak meer gebruiken.
Nee, IQOS produceert geen rook omdat er geen tabak verbrand wordt. IQOS genereert tabaksdamp en dat is wat je ziet als je IQOS gebruikt.
Bij het roken van een sigaret wordt de tabak verbrand. Dit resulteert in rook, as en een rookgeur. IQOS verwarmt tabaksticks zonder de tabak te verbranden.
Sigaretten kunnen niet gebruikt worden in IQOS. Het IQOS-apparaat is hier niet voor ontworpen. Je kunt enkel HEETS of TEREA gebruiken in IQOS.
Nee, IQOS is geen e-sigaret. IQOS verdampt geen vloeistof die nicotine bevat. IQOS verwamt echte tabak.
Neem voor hulp of begeleiding contact op met onze klantenservice:

Live Support: Chat met ons
Email: contact.nl@iqos.com
Bel Gratis: 0800 9900000 - Bereikbaar elke dag tussen 10u en 19u.
Dit product is niet risicovrij en levert bij gebruik met tabaksticks de verslavende stof nicotine af. Alleen voor volwassenen.