Deze website geeft informatie over rookvrije producten van Philip Morris International die uitsluitend bedoeld zijn voor volwassenen in Nederland die anders door zouden gaan met roken of nicotineproducten zouden gebruiken. Rookvrije producten zijn geen alternatief voor stoppen met roken en zijn niet bedoeld als hulpmiddelen daarvoor. Rookvrije producten zijn niet risicovrij en bevatten nicotine, die verslavend is. Ga naar de pagina Belangrijke informatie voor meer informatie over risico's

IQOS APP - FAQs

De IQOS-app is de applicatie die apparaat-ondersteunende diensten biedt en waarmee IQOS-gebruikers de interacties met IQOS-apparaten kunnen aanpassen. Er zijn verschillende versies van de IQOS-app: een desktop-app, mobiele app en webapp. De IQOS-app maakt het onder andere mogelijk om de ervaring met IQOS-apparaten te personaliseren met functies als: - Automatische reiniging - Verlichtings- en trilmodus - Automatische diagnosetool, - Vind mijn IQOS, - Apparaatvergrendeling, enz.

Hier vind je meer informatie over de IQOS APP.
Als je voor de eerste keer inlogt, moet je eerst een account aanmaken of inloggen op je bestaande IQOS-account. Zorg ervoor dat jouw myiqos-account en app in hetzelfde land zijn geregistreerd.

Hier vind je meer informatie over de IQOS APP.
De IQOS-app ondersteunt alleen de volgende apparaten: -IQOS 2.4+, -IQOS 3, IQOS 3DUO, IQOS 3 MULTI, IQOS Originals, IQOS ILUMA Prime, IQOS ILUMA Mid, IQOS ILUMA One
Ja dat kan, op voorwaarde dat je jouw account al hebt aangemaakt. De IQOS-app geeft IQOS-apparaten weer die in uw account zijn geregistreerd, zelfs als ze niet eerder met de IQOS-app waren verbonden. Je hebt ook de mogelijkheid om een ​​nieuw apparaat aan je account te koppelen in de IQOS-app.
Er is een internetverbinding vereist om ervoor te zorgen dat de volgende functies up-to-date zijn: - Inloggen, - Mijn account, - Geregistreerde apparaten, Gebruiksvoorwaarden, - Privacyverklaring. Er zijn functies waarvoor geen internettoegang vereist is, zoals de FAQs.
De IQOS-app kan je mogelijk waarschuwen als er een probleem is met je IQOS-apparaat. Afhankelijk van de aard van het probleem worden er stappen voor probleemoplossing voorgesteld, zoals: -Apparaat resetten, oplaadcontacten reinigen, enz.
Met de automatische diagnosetool kan je apparaatfouten of -storingen opsporen. De IQOS-app informeert en begeleidt je vervolgens bij het probleemoplossingsproces en helpt je deze ter plekke op te lossen.
De firmware-update van je IQOS-apparaat is belangrijk. Voor de beste ervaring raden we je sterk aan om regelmatig firmware-updates uit te voeren.

Om de firmware van je apparaat bij te werken, download je de IQOS APP en volg je de instructies.