IQOS 2.4 - FAQs

Het laadniveau van de batterij kun je eenvoudig als volgt controleren:

1. Houd de AAN/UIT-knop 1 seconde ingedrukt;

2. De LED-lampjes lichten op en tonen het laadniveau:
- 1 LED = laag laadniveau;
- 4 LEDs = het apparaat is volledig opgeladen.
Als de IQOS 2.4P Lader is aangesloten op een stopcontact, duurt het ongeveer 90 minuten tot hij volledig is opgeladen. Laad het IQOS 2.4P-apparaat uitsluitend op met de meegeleverde adapter en USB-kabel.
Het IQOS-apparaat werkt ook als het niet volledig opgeladen is. Als de IQOS 2.4P Lader volledig is opgeladen, kun je de houder tot 20 keer gebruiken.
Je kunt je IQOS 2.4P-apparaat eenvoudig resetten door tegelijkertijd de Bluetooth- en de AAN/UIT-knop in te drukken en los te laten totdat alle lampjes kort knipperen.
Rood licht (knipperend of constant) op je Houder kan betekenen dat:

- de Houder niet opgeladen is;
- het apparaat te heet of te koud is (de optimale bedrijfstemperatuur varieert van 10°C - 40°C);
- je tijdens het gebruik op de knop van de Houder hebt gedrukt;
- er een storing in de Houder is opgetreden.

Om het probleem op te lossen, kun je het volgende proberen:

a. Controleer of de IQOS 2.4 Plus Lader ingeschakeld en voldoende opgeladen is;

b. Plaats de Houder in de Lader en wacht totdat hij volledig opgeladen is (circa 4 minuten);

c. Controleer of het elektronische contact van de Houder schoon is;

d. Als het bovenstaande niet werkt, reset dan je apparaat;

e. Geeft het apparaat nog steeds een storing aan? Bel dan IQOS Care op 0800 9900000 of vraag om hulp in een IQOS Store in de buurt.
IQOS 2.4 is ontworpen om te werken bij een breed temperatuurbereik, maar HEETS tabaksticks smaken het beste wanneer het apparaat wordt gebruikt bij een temperatuur tussen 10°C en 40°C.
Dit product is niet risicovrij en levert bij gebruik met tabaksticks de verslavende stof nicotine af. Alleen voor volwassenen.
  • Nederlands

Vul je geboortedatum in en bevestig dat je een volwassen gebruiker bent van nicotine- of tabaksproducten.

BEVESTIG

Sorry!
Deze website is alleen bedoeld voor gebruikers van nicotine- of tabaksproducten die ouder zijn dan 18 jaar.

We Care

Deze website geeft informatie over onze rookvrije producten. We hebben je leeftijd nodig om te controleren of je een volwassene in Nederland bent die anders door zou gaan met roken of nicotineproducten zou gebruiken. Onze nicotine- en tabaksproducten zijn geen alternatief voor stoppen met roken en zijn niet bedoeld als hulpmiddelen daarvoor. Ze zijn niet risicovrij. Ze bevatten nicotine, die verslavend is. Alleen bedoeld voor gebruik door volwassenen. Ga naar de pagina Belangrijke informatie van deze website voor meer informatie over risico's.