Vul je geboortedatum in en bevestig dat je een volwassen gebruiker bent van nicotine- of tabaksproducten.

BEVESTIG

Sorry!
Deze website is alleen bedoeld voor gebruikers van nicotine- of tabaksproducten die ouder zijn dan 18 jaar.

We Care

Deze website geeft informatie over onze rookvrije producten. We hebben je leeftijd nodig om te controleren of je een volwassene in Nederland bent die anders door zou gaan met roken of nicotineproducten zou gebruiken. Onze nicotine- en tabaksproducten zijn geen alternatief voor stoppen met roken en zijn niet bedoeld als hulpmiddelen daarvoor. Ze zijn niet risicovrij. Ze bevatten nicotine, die verslavend is. Alleen bedoeld voor gebruik door volwassenen. Ga naar de pagina Belangrijke informatie van deze website voor meer informatie over risico's.

myIQOS - FAQs

In Nederland biedt IQOS de volgende diensten aan met myIQOS:
Dekking voor schade door ongevallen (1 keer per aparte eenheid)
Snelle vervanging in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Utrecht en Den Haag
Internationale garantie in meer dan 40 landen
Zolang je apparaat nog onder de wettelijke garantie valt en wanneer je je niet expliciet hebt afgemeld van myIQOS.
Voor elk apparaat mag je één keer gedurende de dekkingsperiode een beroep doen op de dekking voor schade door ongevallen. Neem contact op met myIQOS-team voor meer informatie over de dekking.
Voorlopig wordt myIQOS gratis aangeboden en is het automatisch beschikbaar voor alle consumenten die zich geregistreerd hebben.
myIQOS wordt gratis aangeboden en is automatisch beschikbaar voor alle consumenten die zich geregistreerd hebben.
Als je apparaat nog onder de garantie valt, kun je het koppelen aan je account en dan wordt het automatisch ingeschreven voor myIQOS. Neem contact op met myIQOS-team als je problemen ondervindt.
De dekking geldt in het land waarin je het apparaat in je account hebt geregistreerd.
In dit soort gevallen kan je apparaat niet worden vervangen.
In dit soort gevallen kan je apparaat niet worden vervangen. De dekking geldt alleen voor de apparaten zelf en hun aparte onderdelen.
De dekking voor schade door ongevallen is een extra dienst op grond waarvan een houder en een lader die zijn geregistreerd in je account op myiqos.nl tijdens de garantieperiode eenmalig kunnen worden vervangen na schade ten gevolge van verschillende soorten verkeerd gebruik van het apparaat (zoals een gebroken verwarmingselement of een kapotte laderklep).
Volg hiervoor deze link.
In dit soort gevallen kan je apparaat niet worden vervangen.
Eerdere vervangingen bij schade door ongevallen hebben geen gevolgen voor de dekking. Je hebt recht op één vervanging na schade door ongevallen tussen het moment van inschrijving in myIQOS en het einde van de garantieperiode.
Dit product is niet risicovrij en levert bij gebruik met tabaksticks de verslavende stof nicotine af. Alleen voor volwassenen.