Vul je geboortedatum in en bevestig dat je een volwassen gebruiker bent van nicotine- of tabaksproducten.

BEVESTIG

Sorry!
Deze website is alleen bedoeld voor gebruikers van nicotine- of tabaksproducten die ouder zijn dan 18 jaar.

We Care

Deze website geeft informatie over rookvrije producten van Philip Morris International die uitsluitend bedoeld zijn voor volwassenen in Nederland die anders door zouden gaan met roken of nicotineproducten zouden gebruiken. Rookvrije producten zijn geen alternatief voor stoppen met roken en zijn niet bedoeld als hulpmiddelen daarvoor. Rookvrije producten zijn niet risicovrij en bevatten nicotine, die verslavend is. Ga naar de pagina Belangrijke informatie voor meer informatie over risico's

MyIQOS SERVICE ACCOUNT - FAQs

In Nederland biedt IQOS de volgende diensten aan met myIQOS:
-Dekking voor schade door ongevallen (1 keer per aparte eenheid)
-Internationale ondersteuning in meer dan 40 landen.
Zolang je apparaat nog onder de wettelijke garantie valt en wanneer je je niet expliciet hebt afgemeld van myIQOS.
Voor elk apparaat mag je één keer gedurende de dekkingsperiode een beroep doen op de dekking voor schade door ongevallen. Neem contact op met myIQOS-team voor meer informatie over de dekking.
Voorlopig wordt myIQOS gratis aangeboden en is het automatisch beschikbaar voor alle consumenten die zich geregistreerd hebben.
myIQOS wordt gratis aangeboden en is automatisch beschikbaar voor alle consumenten die zich geregistreerd hebben.
Als je apparaat nog onder de garantie valt, kun je het koppelen aan je account en dan wordt het automatisch ingeschreven voor myIQOS. Neem contact op met myIQOS-team als je problemen ondervindt.
Volg hiervoor deze link.
Je kunt je persoonlijke gegevens van je account wijzigen via de tab Mijn Profiel
Je kunt je account verwijderen via de tab Mijn Profiel
Als je een account maakt, maar geen IQOS-apparaat registreert, deactiveren we je account en wissen we al je persoonlijke gegevens binnen zes maanden na registratie.
We respecteren de privacy van onze volwassen consumenten. Daarom wordt het gebruik van persoonlijke informatie door IQOS zeer serieus genomen. We gebruiken informatie over jou alleen in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving inzake gegevensbescherming.

Voor meer informatie klik je hier.
Dit product is niet risicovrij en levert bij gebruik met tabaksticks de verslavende stof nicotine af. Alleen voor volwassenen.