ACCOUNTINSTELLINGEN - FAQs

Je kunt je persoonlijke gegevens van je account wijzigen via de tab "Mijn IQOS" in de rechterbovenhoek van de IQOS-website.

Klik daarna op “Wijzig profiel”.
Klik op onderstaande link en volg de instructies als je je wachtwoord bent vergeten: https://www.iqos.nl/nl/passwordreset
Je kunt je account verwijderen via de tab "Mijn IQOS" in de rechterbovenhoek van de IQOS-website.

Klik daarna op “Wijzig profiel”.
Als je een account maakt, maar geen bestelling plaatst in de webshop of geen IQOS-apparaat registreert, deactiveren we je account en wissen we al je persoonlijke gegevens binnen zes maanden na registratie.
Dit product is niet risicovrij en levert bij gebruik met tabaksticks de verslavende stof nicotine af. Alleen voor volwassenen.

Vul je geboortedatum in en bevestig dat je een volwassen gebruiker bent van nicotine- of tabaksproducten.

BEVESTIG

Sorry!
Deze website is alleen bedoeld voor gebruikers van nicotine- of tabaksproducten die ouder zijn dan 18 jaar.

We Care

Deze website geeft informatie over onze rookvrije producten. We hebben je leeftijd nodig om te controleren of je een volwassene in Nederland bent die anders door zou gaan met roken of nicotineproducten zou gebruiken. Onze nicotine- en tabaksproducten zijn geen alternatief voor stoppen met roken en zijn niet bedoeld als hulpmiddelen daarvoor. Ze zijn niet risicovrij. Ze bevatten nicotine, die verslavend is. Alleen bedoeld voor gebruik door volwassenen. Ga naar de pagina Belangrijke informatie van deze website voor meer informatie over risico's.